Dagens bild 81 – Visby ringmur

Dags för en svartvit bild igen. Lite fixad i Photoshop för att få den rätta stämningen.

Share Button
Share this post
  ,


5 thoughts on “Dagens bild 81 – Visby ringmur

 1. Hej igen!
  Ni kanske inte vet, att Gotland är mitt andra landskap! Min mamma kom från Visby, så jag var på Gotland från noll ålder, så jag känner igen nästan alla platser.
  Just den här, med ringmuren platsen utanför muren heter Nordagrava, där cyklade jag, på min morfars gamla herrcykel, räckte knappt upp till sadeln, men fort gick det nedför!! Tänker beställa den, och ge den till min dotter, hon och hennes familj åker varje sommar till Gotland. Jag var hos mormor och morfar, och dom bodde på Nickolaigatan 15, mitt emot St: Nickolai ruin, där finns nog fina bilder att ta.
  Alltså innanför muren! Hör av mig med beställningen. I alla fall en underbar bild,gamla minnen, bara rasar fram i mitt huvud.
  Just nu sitter jag och väntar på att Mamma Vivianne ska ringa! Kram Yvonne Hamilton!

 2. Hej! Min morfar fyller år imorgon och jag tänkte höra om det är OK att jag ritar av din underbara bild? Tyckte den fångade ett så underbart ögonblick!

  MVH Jenny

  • Hej Jenny,

   Förlåt att vi inte har svarat, men man kan säga att Midsommar kom ivägen, så vi missade det. Visst får du måla av bilden, så länge det är för privat bruk och inte kommersiellt. Fota gärna och maila så vi får se hur det blev.

   Hoppas morfar sick en fin fördelsedag!
   Hälsningar,
   Roger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *