Snart bygger vi om

Nu händer det saker.

Vi kommer bygga om sidan, till en något mer officiell hemsida. En blogg kommer finnas och med lite tur går det att importera våra gamla inlägg. Men det kan bli lite stökigt ett tag framöver, innan vi får ordning på allt.

Och så har vi blivit godkända som säljare på signerat.se. Jättekul! Ett första steg att nå ut med försäljning till en bredare kundkrets. Så nu är det dags att se över lagret och beställa lite mer tyg tror jag bestämt.

Brommavillan är ju såld och nu i helgen åker vi till Gotland och letar hus. Låt oss nu hoppas att något av all de hus vi skall titta på är DET huset.

Håll tummarna nu för att allt går bra.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *