Renoveringsprojekt #1 – Ateljé

Äntligen på plats på ön! Nu har vi varit här en dryg vecka och vi satte genast tänderna i det första renoveringsprojektet, ateljén. Eller egentligen den stora salen på övervåningen. När vi tog bort lite lös tapet på ena kortväggen, blottades jättefina gamla brädor, så vi bestämde oss för att behålla väggen naken. Även takets råspont, som gömdes under en sorglig tak-papp, får behållas. Med lite färg och lasyr blir det riktigt snyggt. Jag ser fram emot när vi kan botanisera i loppisar efter sköna gamla möbler, för att få till den rätta industri-känslan. Perfekt för vår sy/design/foto-atljé.

Även i Helenas rum togs råsponten fram. Mer bilder därifrån kommer senare. Här är i alla fall några bilder på vårt arbete som det sett ut så här långt. Det är så skönt att vara igång, efter all denna väntan.

2 Kommentarer
 1. Sarah
  Sarah says:

  Hej! Vilket äventyr ni är på väg mot! Att få renovera och göra det som man vill ha det, helt underbart! Mycket jobb ligger framför er, men det blir säkert jättefint när ni är klara! Lycka till med ert nya hus, och glöm inte att vila mellan rummen! =)
  Kram!

  Svara
  • retromance
   retromance says:

   Ja nog är det ett riktigt äventyr. Roligt, omtumlande och en gnutta skrämmande. Oj, vad mycket jobb vi har framför oss, men det är roligt att få göra något med kroppen och hinte bara med knoppen ibland. Det blir nästan som terapi. 🙂 Kram!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *