Sådär, dagens bild något försenad denna gång. Blev drabbad av attack-feber igår och tog mig knappt ur sängen. Klart bättre idag, skönt. Ska ju upp till Stockholm imorgon för att lämna in kameran på service. Med Dagens bild 7 avslöjar jag vad denna lastbilschaufför pysslar med när han blåser förbi vårt hus i 80-90 km/tim. Vårt samhälle är inte stort, men det ligger gårdar och små hus med skymd sikt längs vägen, och i den hastigheten krävs det lite mer uppmärksamhet än så tycker jag. 60 står det på skylten när man kör in i Väte, men det verkar vara honom likgiltigt. Att pyssla med mobilen samtidigt gör ju inte saken bättre.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *