Örtagård vid trädgårdsdammen

Idag köpte jag äntligen några krukor med örter som jag planterade i rabatten vid vår lilla trädgårdsdamm. Timjan, mynta, rosmarin, persilja och oregano. Platsen förberedde jag i helgen, då jag rensade bort ogräs och flyttade runt på några stackars utspridda växter som förskrämt växte här och där. Nu skall de bara få lite sol och vatten, så har vi örtkryddor så vi klarar oss i år. Hmm… dragon har jag ju glömt, undrar om det går att få tag på en sådan? Basilikan får bo inne och av den har jag fönstren fulla av små späda plantor redan.

örtagård

1 svara
  1. Yvonne
    Yvonne says:

    Vad mysigt med egna kryddor. Passa Oreganon bara för den sprider sig som ogräs. Men den har fina blommor..:)

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *