, , , ,

Dagens bild 199 – Hela havet stormar

Otroligt häftigt att se stormen slå till mot vågbrytaren i Visby hamn. Tur jag hade en liten trasa med mig, kameran fick sig några rejäla saltvattensduschar. Men det var det värt för att få komma hyfsat nära. Hade gärna gått längre ut men det var förenat med total livsfara. Tycker svartvitt passade bra för att framhäva det dramatiska den här dagen. Kanske kommer en i färg också, får se hur det blir med dagens bild den närmaste tiden. Ska gå en kurs i Visby i sex veckor, och det kan bli svårt att hinna med att plåta också. Dagarna tar slut fort.

2 Kommentarer
  1. Syster Y
    Syster Y says:

    Man är. Inte så kaxig när vädrets makter visar sig vaknat på fel sida. Cool bild, nästan så man hör dånet hit.:-)

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *