, , , ,

Gotlandsbilder, Dagens bild 261 – Lilla Karlsö

Gotland Lilla Karlsö 1

Var nere på Ekstakusten en bit bortom Djupvik igår. Experimenterar lite mer med långa slutartider. Jäklar vad kallt det blir om händerna. Trots handskar. Ett evigt av- och påskruvande av ND-filtret på tio bländarsteg. Är helt kolsvart och man ser inte ett dyft i sökaren. Så det blir till att komponera och ställa in skärpa innan. Otroligt lätt att peta till zoomen när man skruvar på filtret dock. Fördelen med att plåta med stativ och slutartider på 30 sekunder är, förutom att jag gillar resultatet, det blir inte så många bilder att gå igenom när jag kommer hem 🙂

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *