, , ,

Gotland, Dagens bild 365 – Lummelunda

Gotland Lummelunda

Så var det då dags, Dagens bild 365. Sista bilden i projektet. Resan har varit lång men förutom ett uppehåll på några veckor när jag gick starta eget-kursen har det flutit på nästan oväntat bra. Har nog blivit bättre bilder än jag förväntade mig när jag började. Tror jag med tiden började ställa högre krav på mig själv och kände att jag alltid ville lägga upp en bild jag kunde stå för. Utan dagens bild hade jag inte kunna sätta upp www.gotlandsbild.com.

Tycker det ska bli skönt att det är över men känner redan en viss tomhet smyga sig på. Har ju varit en stor del av mitt liv första året på ön och meningen med Dagens bild var att jag skulle utvecklas som fotograf och utforska Gotland. Tycker jag lyckats med bägge delarna även om jag har mycket kvar att lära. Nu gäller det att hitta nya utmaningar för att utvecklas och jag har många ideer. Får se vad det blir. Kommer säkert lägga upp många bilder i framtiden också, men inte lika frekvent.

Bild nummer 365 är från kusten nedanför Lummelundagrottan. Plåtad med ett ND-filter med lång slutartid, strax innan lunch efter att jag skjutsat Helena till skolan.

Tack för den här tiden Dagens bild!

/Roger

 

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *