, , ,

Chill out i hängmattan

Vad går upp mot att softa i en hängmatta i skuggan av ett träd, när sommarvärmen äntligen kommer? Vi har saknat en plats i trädgården, där vi kan hänga upp en hängmatta, men så fick jag en idé. Vi har en liten dunge med granar i trädgården. Där inne var det vildvuxet och ogästvänligt, men samtidigt är det som en liten hemlig plats där man skulle kunna smyga undan.

Jag tog Helena till hjälp och så satte vi igång med röjningsarbetet. Bort med den vildvuxna undervegetationen och så tog vi bort alla döda grenar på insidan av dungen, så att vi fick plats att hänga upp ett par hängmattor. Ett myggnät hängdes upp för att förhindra att man blir bombarderad av kottar och granbarr. Till sist piffade vi med några små brickbord i glada färger och en plastmatta på marken. Ett par ljusslingor mellan träden och några ljuslyktor, så var det bara att sätta igång att mysa i det varma skenet av solnedgången.

Väte Helena Hängmatta DSC_0870 WEB
Väte Bricka DSC_0868 WEB
Väte risbollar DSC_0841 WEB

När mörkret kommer blir det om möjligt ännu mysigare.
Väte Hängmattor Natt DSC_0879 WEB

Roger var lite skeptisk till idén, men när det stod klart var han också såld.
roger_slappar

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *