Örtagård vid trädgårdsdammen

Idag köpte jag äntligen några krukor med örter som jag planterade i rabatten vid vår lilla trädgårdsdamm. Timjan, mynta, rosmarin, persilja och oregano. Platsen förberedde jag i helgen, då jag rensade bort ogräs och flyttade runt på några stackars utspridda växter som förskrämt växte här och där. Nu skall de bara få lite sol och vatten, så har vi örtkryddor så vi klarar oss i år. Hmm… dragon har jag ju glömt, undrar om det går att få tag på en sådan? Basilikan får bo inne och av den har jag fönstren fulla av små späda plantor redan.

örtagård

Share Button
Share this post
  


One thought on “Örtagård vid trädgårdsdammen

  1. Vad mysigt med egna kryddor. Passa Oreganon bara för den sprider sig som ogräs. Men den har fina blommor..:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *