Trädgårdspyssel

Idag blev det en till fantastisk försommardag, trots en något trevade start med dimmoln. Medan Roger klippte gräset passade jag på att rensa lite ogräs och så tog jag en titt på det stackars björnbäret, som försökte slingra sig fram bakom spaljén. Jag misstänker att det inte blir lättare att pyssla om den och plocka bären, när den trasslar omkring där bakom. Så jag tog resolut och gjorde något åt saken. Nu är den så fint uppbunden på rätt sida så nu kan den få växa, så hoppas jag på lite bär till sensommaren. I bakgrunden skymtas pionen som jag tror blir röd. Så spännande att se allt som kommer upp.

Börnbärsspalje

Potatisen artar sig riktigt bra i landet också, kanske kan man hoppas på färskpotatis till midsommar

potatis

1 svara
  1. Yvonne
    Yvonne says:

    Så spännande det måste vara att få se hur allt förvandlas från skruttiga vintertrötta perenner till frodiga plantor. Potatisen ser också fin ut. Det lät som du stixigt projekt med björnbären ,men det blev väldigt fint:)
    /y

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *