, , ,

Gotland, Dagens bild 337 – Djupvik by night

Gotland Djupvik Natt Stjärnor

Fortsätter att experimentera med nattfoto och att fånga stjärnor. Har dock stött på ett oväntat problem. Tror baske mig jag är lite mörkrädd. Inte helt oläskigt att stå någonstans där det är helt kolsvart. Lyser man med ficklampan för mycket så vänjer sig ögonen aldrig vid mörkret. Så jag hade den släckt så mycket som möjligt men fick följden att jag höll på att knalla ner i havet. Lyckades få ett par bilder från Djupvik i alla fall, men känner att det krävs mer övning innan det blir helt bra. (och som vanligt går det att högerklicka för en större bild)

6 Kommentarer
 1. Alex
  Alex says:

  Riktigt fina bilder. Lyckost dig som har så mycket vatten att fota! 🙂
  Känner precis igen det du skriver. Inte helt oläskigt att stå ensam i beckmörker, är själv på helspänn varje gång! Stjärnroation tycker jag är absolut värst när man måste stå på helspänn i mer än en timme! 🙂

  Kommer till Gotland i morgon och hoppas kunna fota en del. Tack för inspirationen med de fina bilderna!

  Svara
  • Roger Arleryd
   Roger Arleryd says:

   Tack igen Alex! Ja det är en av fördelarna med att bo på en ö, mycket vatten runt om 🙂 Kul att jag kan bidra med lite inspiration också, hoppas du får många bra bilder från Gotland.

   Svara
 2. Peter Wallerman
  Peter Wallerman says:

  Otroligt vacker bild!! Får man fråga vad du har för inställningar på kameran för att lyckas så bra? Har själv börjat experimentera lite med kvälls/nattbilder.
  Med vänlig hälsning Peter

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *