Nytt i butiken

I helgen har vi fotograferat och lagt in lite nya produkter i web-shopen. Rogers fina vykort och lite småsaker som vi hade ute i gårdsbutiken i somras, men som vi inte hade lagt ut på webben. Vi drar också igång en vinterrea, så om du vill handla med 20% rabatt, så anger du rabattkoden ”VINTER2015” när du går till varukorgen, innan du checkar ut. Vi kommer ha rabatten november och december, så passa på.

I veckan hade vi också besök av trevliga Eva från Gotlands Media. Hon gör ett hemma hos-reportage om oss och nu blir det intressant när Gotlandstidningarna kommer på onsdag, så får vi se om vi är med i Bo Bra-bilagan. Spännande fortsättning följer.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *