, ,

DIY – Nya fräscha tips för den lagom händige

Idag trillade jag över en inrednings-site som jag inte sett förr: freshome.com. Här hittade jag bl.a. det här sköna inlägget om fantasifulla, roliga mini-projekt för att piffa upp lite där hemma utan att bli ruinerad: http://freshome.com/2012/08/31/10-great-ways-to-revamp-your-kitchenware-with-less-than-50/. Tror jag skall hem och virka små kopp-fodral.

En jättekul idé från samma site var den snygga pallen på den övre bilden, där man även skapar en perfekt lagringsplats för de där inredningsmagasinen.

 

En annan riktigt fin och humoristisk pall, från en japansk leverantör (stod tyvärr inte vad de hette), är den här Djur-pallen. Vem vill inte sitta på den lilla krabaten? Om man är lite händig och har tillgång till en bra såg, så borde det ju även gå att bygga en sådan.

animal-stool_5

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *