,

Hus för småfolk

Tyvärr blir det inte mycket tid för bloggande, när dagarna försvinner i jobb ”på jobbet” och att fixa till huset så det kommer i visningsskick. Det har målats och fejats kvällar och helger och än är det en hel del kvar innan vi kan ta hit mäklaren för fotografering.

Så mitt i all röran så hittade jag en underbar artikel om Agneta i Vällingby, som gör fantastiska miniatyrhem. Se bara det här fina lantköket. Nästan så jag vill säga ”Göta Petter” och krympa ner till en liten teskedsguma för att få sitta där och ta en söndagsfika.

Miniature kitchen

Miniatyrkök från Skala minimal

Se hela artikeln här: http://dromhemochtradgard.se/2012/08/02/agnetas-lilla-lilla-varld/

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *